Velg en side

Hver turopplevelse er unik

Ingen turer er helt like. Uansett hvilke minner du kan se tilbake på etter din neste naturopplevelse, vil de være helt unike for deg.

Ti på Topp Norge

En sølepytt kan være nok. Foto: Marius Wallin

Kanskje vil du huske gleden i øynene til sønnen din og det høye hvinet da han oppdaget et frodig buskas med blåbær. Eller muligens gjorde den personlige samtalen med kollegaen din et sterkt inntrykk på deg mens dere gikk over fjellplatået, og ga deg et helt nytt inntrykk av henne.

Etter en lang periode med stress kan stillheten ha bidratt til at du hørte din egen pust for første gang på lenge. Du kan ha følt en enorm mestringsfølelse over å ha knyttet på deg turskoene for første gang på syv år, eller over å ha besteget en topp på rekordtid – helt alene.

Kanskje var denne kveldsturen første gang på lenge du og ektefellen din gjorde noe annet sammen enn å se på TV, og ga dere noe nytt å snakke om.

Naturen går aldri tom for opplevelser. Bli med ut og oppdag hva som venter!

 

«Min beste opplevelse så lang er da det var 250 deltagere på en fellestur opp til en topp. Vi var alt fra godt voksne til barnefamilier, og en gruppe med flyktninger. Det var annerledes og veldig flott!» Øivinn Bruce (58), Kristiansand

Så enkelt er det å delta!

1. Last ned appen fra Google Play eller AppStore.

2. Registrer deg og betal deltageravgiften til din lokale konkurranse.

3. Velg ditt neste turmål, og finn frem ved hjelp av kart og beskrivelse, og eventuelt GPS-koordinater.

4. Når du er i nærheten av turmålet, kan du «sjekke inn» i appen. Slik blir turen din registrert. Alternativt kan du registrere turen på våre nettsider med koden du finner i postkassen i nærheten av turmålet. Ekstra: Del bilder av deg selv og eventuelt reisefølge i sosiale medier!