Velg en side

Utfordring, nye turmål og erfaringer

Utfordre deg selv til å oppdage nye turmål og bli kjent på steder du aldri tidligere har vært, og få økt overskudd og energi som belønning! Kjenner du konkurranseinstinktet våkne?
Ti på Topp Norge

Naturen kan byr på utfordringer, mestring å opplevelser. Foto: Marius Wallin

Med Ti på topp kan du utfordre deg selv til å fullføre én eller femti turer i løpet av sesongen, og velge blant ulike vanskelighetsgrader. Uansett om målet ditt er å komme i bedre form eller konkurrere med andre, kan du hele tiden underveis følge med på din egen statistikk på www.tipåtopp.no.

Noen fylkeslag deler ut premier til deg som har fullført et visst antall turer, og det gis egne overraskelser til alle barn som har vært på ti topper. I tillegg kåres noen steder beste vennelag, beste individuelle deltager og mer. Følg med på nettsidene til ditt fylkeslag for mer informasjon.

Ti på topp kan også gjennomføres som en konkurranse internt i bedriften med flere mindre lag, eller de ansatte kan gå sammen som ett lag og konkurrere mot andre bedrifter.

Tar du utfordringen?

«Da jeg jobbet som journalist i lokalavisen var vi et aktivt bedriftsidrettslag som begynte med Ti på topp sammen. Hver torsdag sendte vi ut en e-post om når vi skulle møtes og hvilken topp vi skulle gå denne uken. Alle kunne invitere med familie og venner. Vi ble en veldig sammensveiset gjeng, samtidig som det oppsto en intern konkurranse. På kontoret var det vanlig å spørre hverandre «Hvor mange turer har du gått?» og «Hvor mange topper har du igjen?» Tina Eilertsen (56), Tromsø

Så enkelt er det å delta!

1. Last ned appen fra Google Play eller AppStore.

2. Registrer deg og betal deltageravgiften til din lokale konkurranse.

3. Velg ditt neste turmål, og finn frem ved hjelp av kart og beskrivelse, og eventuelt GPS-koordinater.

4. Når du er i nærheten av turmålet, kan du «sjekke inn» i appen. Slik blir turen din registrert. Alternativt kan du registrere turen på våre nettsider med koden du finner i postkassen i nærheten av turmålet. Ekstra: Del bilder av deg selv og eventuelt reisefølge i sosiale medier!