Velg en side

Turopplevelser og mestring

I dagens samfunn skal det presteres på mange arenaer. Heldigvis finnes det unntak: Det eneste kravet i Ti på topp er å bli med på en turopplevelse!

Ti på Topp Norge

Naturen kan byr på utfordringer, mestring å opplevelser. Foto: Marius Wallin

Det spiller ingen rolle hvilket utgangspunkt du har. Kanskje er det å komme opp av sofaen og ta første steg over dørstokken en stor seier for deg. Muligens har du ikke hatt tursko på bena på femten år. Eller kanskje er du vant til å ferdes i naturen, men vil utfordre deg selv med å gå opp fem topper på én og samme dag.

Uansett om du starter med å gå én kilometer eller bestige en topp som ligger flere hundre meter over havet, er belønningen den samme: Den herlige selvfølelsen. Vissheten om at du klarte det! Den gode opplevelsen fortsetter når du er hjemme og virkelig kan kjenne på mestringsfølelsen (og muligens støle muskler). Deretter gjenstår bare å velge hvor neste tur skal gå …

Ti på topp gir deg mulighet til å flytte dine grenser!

«Etter at jeg var innblandet i en sykkelulykke har jeg hatt en del tøffe perioder. Plutselig kunne jeg ikke jobbe så mye lenger, og det ble ekstra viktig å holde meg i så god fysisk form som mulig. På tunge dager har turene vært med på å holde meg oppe. Jeg er veldig glad for at det jeg liker best også er den beste medisinen min!» Ingrid Nesgård (47), Oppland

Så enkelt er det å delta!

1. Last ned appen fra Google Play eller AppStore.

2. Registrer deg og betal deltageravgiften til din lokale konkurranse.

3. Velg ditt neste turmål, og finn frem ved hjelp av kart og beskrivelse, og eventuelt GPS-koordinater.

4. Når du er i nærheten av turmålet, kan du «sjekke inn» i appen. Slik blir turen din registrert. Alternativt kan du registrere turen på våre nettsider med koden du finner i postkassen i nærheten av turmålet. Ekstra: Del bilder av deg selv og eventuelt reisefølge i sosiale medier!